Iedere zondagmorgen zijn we zoals zovelen op post voor een sportieve fietstocht in clubverband. Velen onder ons willen soms wat extra kilometers in de benen hebben. Onder het motto "alleen is maar alleen" hebben we dan ook het idee opgevat om ook tijdens de week samen met vrienden een rit af te werken. Op deze blog vind je een agenda waar iedereen kan zien wanneer gereden wordt en waar iedereen vrijblijvend kan op inschrijven. Het zijn en blijven tochtjes ter voorbereiding van de zondagsritten m.a.w. de doelstelling ligt er niet in om deze zo snel mogelijk af te haspelen maar om extra kilometers te doen. Deze ritten zullen telkens starten op de parking van het clublokaal van WTC-LBC De Zwervers nl: Café Central, Geraardsbergsesteenweg 129 te Oosterzele. Wij hopen u te mogen begroeten op één van onze fietstochten.

maandag 30 april 2012

Sommigen hebben meer geluk ...

Terwijl de meesten onder ons zitten te vloeken bij de weersvoorspellingen van de volgende dagen zijn er anderen die het lot in eigen handen nemen. Deze vrijdag vertrekt één van onze sportieve vrienden naar Mojacar in het zonnige Andalusisije. Een volledige week fietsen onder schitterende omstandigheden je zou voor minder jaloers zijn. Wie weet krijgen we wel wat informatie en kunnen we de sportieve exploten volgen.

10 opmerkingen:

andy zei

als je het maar weet!!!!


Groeten Andy

andy zei

Vrijdag 4/5 het was zover ik kon vertrekken op stage maar zal eerst nog een dag werken,en dan gebeurde het om 6ù15 patat ik lag op de grond uitgegleden op een vete plek,en mijn knie bezeerd ik zag het niet goed zitten pijn jong.
vandaag zaterdag 100km gefietst bewolkt maar toch 23 graden 970 hem en 28,6 gemideld

Henk zei

Tof om iets van je te horen. Je hebt hopelijk niet al te veel last van je knie. Nu met dergelijke cijfers zal het nog wel meevallen heb ik de zo de indruk. Veel plezier nog en als je een fotootje doorstuurt plaats ik het vooraan de blog.

andy zei

Zondag rit 2 115km 1000 hm en 28,9 gemiddeld , knie is ok en ook veel kopwerk gedaan wel strakke wind en het was 27 graden zon zon zon oleeeee

andy zei

Maandag prachtig weer, rit 126 km 2000hm 28 gemiddeld
Kom boven op de collectes net achter de courerces.
We kregen vandaag bezoek van belgisch kampioen MTB
En heeft de rit met ons gefietst

Henk zei

Fantastisch, en wij maar hopen op beter weer. Breng naast je conditie ook een beetje van dat goede weer mee he.

andy zei

Dinsdag rustdag maar toch 48 km gefietst.
Woensdag 150 km 2176 hm 28,1 gm maar bij een temperatuur van maar liefst van 36 graden ja ja u leest het goed we hadden 3 cols te beklimmen een van 13 km,4 km4,5km met max stijging van 13 procent groeten uit het warme Spanje andy

andy zei

Donderdag dikke 100 km gefietst dik boven de 30 gemiddeld en 800 hm stralend weer heel veel zon Andy

andy zei

Vrijdag laatste rit 53 km met 834 hm onder een heerlijke zon, rond 23 u op belgische bodem ik zal maar een truitje aantrekken zeker en tot zondag hè
Andy

De Fietser zei

OK we brengen een lang zeel mee, maken er wat lussen aan, hangen dat aan je zadel en wie moe wordt laat zich slepen. Met z'n allen zullen we scanderen: "Ole Ole Andy".
Tot zondag.